Sparta wint van Kaiserslautern

0

Trainer Dick Advocaat en Sparta hebben gezamenlijk de eerste oefenzege geboekt. De voormalige Duitse landskampioen Kaiserslautern werd met 3-1 overtuigend verslagen.

In de eerste helft zorgden Ilias Alhaft en Robert Muhren voor de snelle 2-0 voorsprong voor de Kasteelheren die een goed duel afleverden tegen de nummer 18 van de Tweede Bundesliga. In het tweede bedrijf deden de Duitsers iets terug voordat Thomas Verhaar vanaf elf meter zorgde voor de beslissing: 3-1. Sparta hervat dinsdag de competitie tegen Vitesse waar oud-speler Fraser aan het roer staat.

Aanvoerder

Saillant detail was de plek op de bank voor aanvoerder Michel Breuer. De band zat nu om de arm bij Rhoonse Sander Fischer, die deze rol eerder bij Excelsior vertolkte. Of dit een definitief teken aan de wand is, is nog niet bekend.