Pisas per direct naar Kozakken Boys

0

Everon Pisas is per direct speler van Kozakken Boys. De 23-jarige linksback en de TC zijn het maandagavond eens geworden over een contract tot en met de zomer van 2019. Pisas is speelgerechtigd en zou zaterdag al zijn debuut mogen maken voor onze Kozakken.

Everon Romario Elvis Pisas, zoals de volledige naam van de nieuwbaken Kozak luidt, groeide op in Zwijndrecht en begon met voetballen bij Pelikaan, waarna hij op twaalfjarige leeftijd in de jeugdopleiding van FC Dordrecht terecht kwam. In het seizoen 2013/14 maakte hij op 18-jarige leeftijd als aanvaller zijn debuut in de Jupiler League, waarin hij met de Dordtenaren meteen promotie afdwong.

Na vijfentwintig wedstrijden in de Eredivisie vertrok Pisas in 2015 naar Poli Timisoara in de Roemeense Liga 1. Na één seizoen keerde Pisas terugkeerde op de Krommedijk, waar hij tot zestien duels in de Jupiler League kwam. De sinds de zomer van 2017 clubloze linkspoot trainde sinds november mee met de mannen van Danny Buijs en wist daarmee een contract af te dwingen op De Zwaaier.

Kozakken Boys is blij met de komst van Everon en wenst hem veel succes toe in de Tweede Divisie.

Bron: Kozakken Boys