Piershil huldigt Rozendaal

0

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van SV Piershil werd Felix Rozendaal benoemd tot lid van verdienste van de club.

Rozendaal speelde enkele jaren in Piershil 1 en hielp eigenhandig mee aan het herstel van het veld na de watersnoodramp van 1953. Gedurende drie seizoenen was Rozendaal voorzitter van VV Piershil, tegenwoordig maakt hij deel uit van het zo gewaardeerde werkersteam. Ook zijn bemoeienissen bij de ‘Club van 50’, vooral bedoeld om activiteiten voor de jeugd financieel te ondersteunen, werden door voorzitter Henk Heikoop als motivatie voor de benoeming aangehaald.

In zijn nieuwjaarstoespraak keek Heikoop terug en vooruit. In de nabije toekomst zal worden ingezet op een innige samenwerking met NBSVV, op alle fronten. Een fusie met NBSVV lijkt nu afhankelijk van de grondverkoop in Piershil of van een voortschrijdend inzicht van het gemeentebestuur van Korendijk. Zo niet dan zal moeten worden gewacht op de eenwording van de Hoeksche Waard. In dat scenario wordt gehoopt op een meer rationele benadering van het nieuwe gemeentebestuur, waarbij het belang van de sportende jeugd in Nieuw-Beijerland en Piershil voorop komt te staan.