Ook DHC (za) uit competitie

0

Na een lastig vorig seizoen is het eerste zaterdagteam van DHC met 21 spelers en goede hoop het huidige seizoen ingegaan. Vlak voor aanvang van het seizoen is echter een aantal spelers helaas onverwacht afgehaakt.

Vervolgens heeft het team te maken gekregen met een aantal lang geblesseerde spelers én met spelers die onder andere vanwege werk niet op regelmatige basis aanwezig kunnen zijn. Hierdoor blijven er niet voldoende spelers over om dit seizoen af te kunnen maken. Gezien deze omstandigheden is, na intern overleg met de initiatiefnemers van dit ‘self-supporting team‘, besloten om per direct te stoppen met het eerste zaterdagteam van DHC in de vierde klasse standaard.

Dinsdag op HaaglandenVoetbal.nl een gesprek daarover met initiatiefnemer en aanvoerder Nick van Willigen.

 

Laat een antwoord achter