Henk de Zeeuw langer bij HVC’10

0

oor de jonge Haagse oefenmeester Henk de Zeeuw is HVC ’10 de eerste club waarvan hij het standaardteam onder zijn hoede neemt. Hij tekende vorig seizoen een eenjarig contract bij de Hoekse tweedeklasser. De Zeeuw drukte vanaf het begin zijn stempel op het elftal, speelde een prima reeks in de bekerpoule maar in de eerste helft van de competitie zat het niet mee wat de blessures van vooral de nieuwkomers betreft. In de laatste vier wedstrijden

​v​óó​r​ de kerst kwam het team echter ​in vorm​ en staat op de tweede plaats in de tweede periode.​ De Zeeuw voerde vlak na de jaarwisseling gesprekken met de Technische Commissie ​ en het Bestuur van HVC’10. Voorzitter Arjen van der Lugt​ licht toe​: “We hebben er samen met de TC alle vertrouwen in dat Henk de juiste man is om de volgende stappen in de ontwikkeling bij de selectie te kunnen zetten. De overeenkomst wordt dus verlengd en Henk staat ook volgend seizoen voor de groep. Daar zijn alle partijen verheugd over.”

Naast Henk de Zeeuw blijven ook assistent -trainer Marcel van Wieren, en de coaches van het tweede elftal, John Kraan en Michel van der Kaaij, aan de selectie verbonden. Omdat ook de gerenommeerde keeperstrainer Dick Bos zijn contract wilde verlengen, gaat HVC ’10 het komende seizoen met een ongewijzigde trainersstaf van start. Een goed vervolg van de competitie voor HVC 1 en promotie van het tweede team z​ijn de doelen op korte termijn. Hans Leermakers – nu nog verzorger bij vv Oude Maas – wordt komend seizoen de nieuwe verzorger van de selectie.