Hans de Heer tekent bij De Jonge Spartaan

6

Hans de Heer is met ingang van seizoen 2018/2019 trainer van De Jonge Spartaan uit Middelharnis. Met De Heer haalt het bestuur van De Jonge Spartaan een zeer gedreven trainer binnen die jarenlang ervaring heeft opgedaan bij o.a. Melissant, Hellevoetsluis, WRW, NBSVV, Nieuwenhoorn en Rockanje.

Met zijn fanatisme en voetbalvisie moet hij de jonge spelersgroep verder brengen in het verwezenlijken van de sportieve ambities van de vereniging. Als assistent van de Heer zal Peter van Dulst gaan functioneren. Peter is een bekende binnen de vereniging. In de periode van trainer Wagenaar fungeerde hij ook als assistent.

De medische verzorging is met ingang van aankomend seizoen in handen van Andre Goulooze. Andre heeft jarenlange ervaring opgedaan bij onder meer Hellevoetsluis en DBGC.

6 REACTIES