Den Ouden en HermesDVS verder

1

Het Senioren Voetbalbestuur is verheugd om mede te delen dat er met de trainers van de seniorenselectie, Richard den Ouden en Anthony van Vooren, overeenstemming is bereikt dat zij in ieder geval de aankomende twee seizoenen ook de seniorenselectie onder hun hoede zullen hebben.

Hiermee hebben beide partijen nadrukkelijk het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Om stappen te kunnen zetten is onder andere stabiliteit en continuïteit van belang. Wij vinden het belangrijk voor de huidige spelersgroep en toekomstige spelers, dat voor de komende jaren bekend is welke staf er voor de groep staat en welke speelwijze, doelstelling en dergelijke zij voor ogen hebben.

De senioren-voetbalafdeling is duidelijk in beweging. Onder andere dit seizoen met de overstap met selectievoetbal van de zondag naar de zaterdag, nieuwe trainers met hun verfrissende visie en verder een compleet nieuwe staf. Een positieve zaak is daarnaast natuurlijk de nieuwe accommodatie waar wij als vereniging, zoals het er nu voor staat, december 2018/Januari 2019 naar toe zullen gaan.

In ieder geval wenst het Senioren Voetbalbestuur Richard, Anthony en de overige stafleden veel succes voor de komende seizoenen en wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet