A Cohen terug bij Barendrecht

3

Barendrecht heeft zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Delano A Cohen keert volgend seizoen terug op sportpark De Bongerd. De 26-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Quick Boys, waar hij momenteel aanvoerder is. Vorig jaar kwam hij vanwege een enkelblessure nauwelijks aan spelen toe in Katwijk, maar dit seizoen is A Cohen weer helemaal fit.

Voor zijn komst naar Quick Boys kwam A Cohen uit voor Zwaluwen Vlaardingen, waar Barendrecht-oefenmeester Adrie Poldervaart zijn trainer was. In het seizoen 2013-2014 speelde hij ook een jaar voor Barendrecht. In de Topklasse kwam de middenvelder toen tot vijf competitietreffers voor de rood/witten. Na vier jaar afwezigheid keert hij na de zomer weer terug op De Bongerd.

3 REACTIES