‘s-Gravendeel verspeelt punten tegen Pernis

0

Gisteren speelde het 1e uit tegen Pernis, een ploeg die in de onderste regionen van de competitiestand staat. Op een veld waar nog een hele plek sneeuw lag, was het met grote regelmaat glibberen geblazen.

Beide ploegen gingen voortvarend uit de startblokken.
In de 17e minuut was het Colin Reening die een vrije trap mocht nemen, maar deze belandde in de muur.

Pernis speelde met diverse invallers door veel blessureleed en speelde vol op de verdediging met af en toe een poging om te counteren, lastig om door heen te komen voor VVS. Het spel speelde zich hierdoor voornamelijk af op de helft van Pernis die goed in de opbouw stoorde bij VVS.

In de 25e minuut leek VVS de score te openen met een kopbal van Colin Reening, die echter teleurstellend over het doel verdween. In de 34e minuut werd een vrije trap, genomen door Luc Roosendaal, van de doellijn gekopt door een speler van Pernis.
Met de stand van 0-0 gingen beide ploegen de rust in.

In de 2e helft een zelfde beeld, VVS in de aanval en Pernis vol in de verdediging.  In de 9e minuut kwam Junior Calmera na een goede actie vrij voor de keeper in het strafschopgebied. Hij leek de bal beheerst het doel in te werken, maar de bal belandde tot ieders afgrijzen op de paal!

Ook diverse afstandsschoten werden er gelost op de keeper van Pernis, maar deze waren eenvoudig te vangen door de keeper en leverden geen gevaar op.
In de 69e minuut kwam Nick Kranendonk in de ploeg voor Bob Krens. Pernis wisselde kort hierna ook.

In de 80e minuut een opmerkelijke wissel bij VVS, trainer Boudewijn de Jong kwam het veld in voor Simon Brand.
Boudewijn kreeg kort na deze invalbeurt tot 3x toe een schietkans in het strafschopgebied, welke echter alle drie werden gekeerd door een verdediger van Pernis.
Pernis ging ook nog wisselen, maar dit was meer om tijd te rekken en een punt uit deze wedstrijd te slepen.

Tot grote ergernis van iedereen die VVS goed gezind was gebeurde dit ook, de eindstand bleef steken op 0-0.
Hiermee doet VVS geen goede zaken.
Eerstvolgende wedstrijd is 27 januari de derby thuis tegen FC Binnenmaas!

Laat een antwoord achter