Rob Gieben vertrekt bij DONK

0
Advertentie

Rob Gieben startte afgelopen zomer als nieuwe trainer bij sv DONK in Gouda. Hij stapte over van Graaf Willem II/VAC waar hij vorig seizoen nog werkzaam was.

Bij zijn aantreden bij sv DONK was hij afgelopen zomer zeer positief over de club. In een interview op de site bij de Goudse club zei hij: ,,In enkele gesprekken werd me duidelijk dat we qua voetbalvisie op dezelfde lijn zitten. Ook spraken de opvattingen van DONK over het selectiebeleid, over de doorstroming van de jeugd en de ambities me aan en constateerde ik dat de technische organisatie goed voor elkaar was.”

Nu, na enkele maanden werken, heeft Gieben besloten na dit seizoen al te stoppen bij DONK, terwijl het eerste en tweede team de ranglijst aanvoeren. Gieben geeft als reden op, dat er verschil van inzicht is met betrekking tot de uitvoering van het technisch beleid.