NSVV slacht Rockanje

0
Advertentie

Natuurlijk speelde vandaag de koploper NSVV tegen Rockanje die op de dertiende plaatst staat en zou een ruime overwinning het klasse verschil tussen de teams van NSVV en Rockanje tot uitdrukking hebben gebracht. Maar een 12-0 overwinning valt niet vaak te noteren bij een competitiewedstrijd tussen eerste elftallen waarbij er na 90 minuten nog 22 man op het veld staan. Voor deze eclatante uitslag was het nodig dat NSVV de spirit had om 90 minuten te blijven gaan. Dat is een klasse wat een elftal tot een sterk team maakt. Van dit team met zijn tomeloze honger naar succes zou het Numansdorpse publiek nog wel eens lang kunnen blijven genieten.

Jeroen Voshart en Koen Witsiers tekenden beiden voor drie treffers. Richard Bras, Dikkie Bontes, Sjoerd Hofstede, Peter Jan Cazander en Mitchel Keikes wisten de overige treffers te maken.

De streekgenoten Binnenmaas en ‘s Gravendeel bleken zichzelf en daarmee ook NSVV verder geholpen te hebben. Binnenmaas heeft gewonnen van de nummer twee SV Charlois en ‘s Gravendeel heeft de punten gedeeld met de nummer drie Rijnmond Hoogvliet Sport. De voorsprong op de nummer twee SV Charlois bedraagt hierdoor momenteel zes punten. Volgende week staat op het programma een uitwedstrijd tegen een ploeg die minder punten deze competitie heeft gehaald dan Rockanje. Het is echter wel een streekderby tegen NBSVV. Deze tegenstander zal nog meer de nadruk leggen op een dichtgemetselde verdediging. Aan NSVV de taak om met dezelfde tomeloze honger naar doelpunten de strijd aan te gaan.

NSVV: Melvin Kruijthof, Michael Ouwens, Lesley van der Stoep, Marco Mann (46e Koen Witsiers), Roderick Bekker, Sjoerd Hofstede, Richard Bras (46e Dikkie Bontes), Jeroen Voshart, Mitchel Keikes, Kelvin van der Giesen, Peter Jan Cazander

Foto: Cindy Vos

Foto: Cindy Vos