Meeuwenplaat veel te sterk voor Pretoria

0

Meeuwenplaat heeft ook het uitduel bij Pretoria gewonnen. Bij Pretoria moest de trainer in het doel want er was geen keeper voor handen. Deze moedige sportman had eerst de wedstrijd Pretoria veteranen – Meeuwenplaat veteranen op zeer sportieve wijze gefloten en later in het doel tegen Meeuwenplaat waren er veel aanwijzingen voor zijn spelers.

Al na 10 minuten moest hij de bal uit zijn doel halen want Jubertina ( Bonkie ) Mariana schoot een voorzet van Gregory Ott binnen. Na 20 minuten scoorde Jubertina Mariana nogmaals. De 0-3 was er na 25 minuten doordat Leslie Bax de bal aan Mitchel gaf die beheerst intikte. De ruststand werd 0-4 doordat Stevert Verschoor uit een corner van Leslie Bax de bal steenhard inkopte. Na rust duurde het een kwartier alvorens Jubertina Mariana zijn derde en Meeuwenplaat haar 5e doelpunt inschoot. De wedstrijd leek gespeeld en werd gezapig totdat Yoery Rombouts zich warm liep en inviel.

Na een maand blessureleed kon hij weer wat wedstrijdritme opdoen maar zijn terugkeer was van korte duur want hij verliet na 20 minuten te hebben gespeeld het veld met een enkelblessure.
Yoery had intussen wel drie maal gescoord waarvan eenmaal uit een strafschop. Ook kwam er nog een invaller bij Pretoria in het veld die eerst bij de Veteranen had gespeeld, toen een enorme bak voedsel tot zich had genomen en daarna het veld moest betreden. De laatste tien minuten gebeurde er niets meer waardoor de eindstand van 0-8 kon worden genoteerd.

Overigens dient nog vermeld te worden dat de scheidsrechter souverein de wedstrijd leidde maar geen problemen kende gezien de zeer sportieve wijze waarop de ploegen hun wedstrijd speelden. Keeper Wesley de Vos kon zijn tenue weer schoon in de kast terughangen. Zondag 10 december speelt Meeuwenplaat haar laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Om 14.00 uur speelt men dan tegen Coal dat zich moeizaam naar de 3e klasse speelde maar zich keurig in de middenmoot weet te handhaven. De laatste wedstrijd voor de winterstop is uit bij de grootste concurrent van dit moment: Virtus.