DCV lang zonder Johan van Wageningen

0

Eersteklasser DCV zal het lange tijd moeten stellen zonder spits Johan van Wageningen. Dat meldt Regio-Voetbal.nl.

De 27-jarige aanvaller viel in het duel tegen Nieuw-Lekkerland geblesseerd uit. Uit een mri-scan bleek dat de voorste kruisband van zijn knie is afgescheurd.

De topscorer van de Krimpenaren wordt op woensdag 27 december geopereerd en zal vervolgens negen maanden moeten revalideren. ,,Het is op z’n zachtst gezegd knap waardeloos”, zegt de medewerker van Unilever Food. ,,Ik had dit niet verwacht. De boodschap van de orthopeed kwam als een donderslag bij heldere hemel. Zoveel passiviteit vergt veel van je geduld en gemoedstoestand. Ik ben benieuwd of ik daarna mijn oude niveau zal halen. Voorlopig ben ik hier zoet mee, maar ik zal mijn teamgenoten blijven steunen.”

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter