Speciale actie Feyenoord-fans voor overleden zoontje Brad Jones

4
Voetbal,Feyenoord, Excelsior, Feyenoord Rotterdam, Excelsior Rotterdam, Kampioen, Kampioenswedstrijd, Woudenstein, van Dongen en De Roo stadion, eredivisie 16/17, Brad Jones (25) of Feyenoord Rotterdam, Jens Toornstra (28) of Feyenoord Rotterdam

Tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen VVV zullen de supporters van Feyenoord een speciale actie houden om Brad Jones te steunen.

De fans, die daarmee een eerbetoon vormen voor het zes jaar geleden overleden zoontje van Brad Jones, zullen één minuut licht maken via een mobieltje of aansteker. Het zoontje van Jones overleed zaterdag precies zes jaar geleden.

4 REACTIES

  1. Mooie actie maar ik vraag me serieus af of hij dat waardeert. Is er iets erger dan je kind verliezen? Ik denk het niet en er dan tijdens je werk mee geconfronteerd worden……ik weet het niet.

  2. Mijn zoontje is 14 jaar geleden overleden en iedere keer dat iemand er aandacht aan besteedt, vind ik het nog steeds waardevol. En waardeer ik dat zeer.
    Kan me dat voor hem ook voorstellen.
    Prachtige actie, mits ze niet na die minuut weer meteen beginnen te schelden met die ziekte. Maar ja…..