Meeuwenplaat doet goede zaken tegen FC IJsselmonde

1

Meeuwenplaat beleefde een hele mooie zondag want zelf wonnen de ” Meeuwen ” van het zich prima verwerende IJsselmonde en de concurrenten Virtus Zevenbergen en Dubbeldam speelden  een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 4-4.

Meeuwenplaat speelde een goede wedstrijd en vanaf het begin leek de winst naar de Hoogvlieters te gaan want Mitchel Ott scoorde al in de 3e minuut.

IJsselmonde was niet onder de indruk en speelde een technisch uitstekend spelletje maar konden niet echt gevaarlijk worden al was het bijzonder leuk om te zien.

Na een kwartier kwam het eerste gevaar uit “Zuid ” maar een schot in de uiterste benedenhoek werd met een katachtige reactie door Wesley de Vos uit het doel gehouden.

Op een kwart van de wedstrijd een nieuwe domper voor IJsselmonde want Mitchel Ott werd voor de tweede keer weggestuurd en door zijn snelheid kwam hij alleen voor de goal en uit een schuine hoek passeerde hij de keeper opnieuw.

De 2-0 werd ook de ruststand.

Ook in de tweede helft een optisch veldmeerderheid voor IJsselmonde maar echt gevaarlijk werd het niet voor het Meeuwenplaat doel waar vooral centrale verdediger Stevert Verschoor opviel.  Lange tijd niet in de basis gestaan maar nu hij terug is, staat hij er als een veldheer en stuurde zijn verdediging op goede wijze.

Het balbezit was veelal aan de kant van IJsselmonde maar ook in deze leuke tweede helft werd Meeuwenplaat toch gevaarlijker dat uiteindelijk werd beloond omdat weer Mitchel Ott een derde doelpunt scoorde.

IJsselmonde schoot nog een keer op de paal maar verder kwam men niet.

De 3-0 werd de eindstand en de goed leidende scheidsrechter had geen moeilijke dag daar beide teams goed en sportief voetbal lieten zien.

Door het gelijkspel van Virtus en Dubbeldam loopt Meeuwenplaat nu een stukje weg van de concurrentie en hebben zij de eerste plaats nu wat vaster in handen.

Zondag 03 december gaat Meeuwenplaat naar de Schulpweg op Rotterdam Zuid waar de wedstrijd Pretoria – Meeuwenplaat om 14.30 uur gespeeld wordt.

1 reactie
  1. Winni Kiksen zegt

    Geweldige overwinning!

Laat een antwoord achter