Bolnes boekt eerste competitie zege op bezoek bij Leonidas

1

Na een drietal gewonnen oefenduels tegen Rotterdam United (3-7) Meeuwenplaat (3-2) en GOZ (3-2) hoopte Bolnes af te rekenen met de nederlagen in de Competitie. Op bezoek bij Leonidas starte de thuisclub fel en dat resulteerde in wat halve kansjes. Bolnes stelde daar een aantal counters tegenover maar speelde dat niet goed uit. Het was dan ook Leonidas dat uit onachtzaamheid in de defensie van Bolnes de 1-0 aantekende.

Niet voor de eerste keer rechte Bolnes de rug en ging op zoek naar de gelijkmaker. En dat lukt in de 25e minuut was het Riccardo Wijsbroek die in de rebound raak schoot na een uitstekende actie van Giovanni Dos Reis. Binnen 5 minuten was het diezelfde Giovanni die keurig afrondde en voor de 1-2 Rusland zorgde. De 2e helft verzuimde Bolnes afstand te nemen ondanks kansen voor Riccardo Wijsbroek en Giovanni dos Reis. Na weer een counter was het Ote Gabana die prima afrondde. Ondanks dat Leonidas de aanval bleef zoeken verzuimde Bolnes om verder afstand te nemen.

Een verdiende en belangrijke overwinning voor het jonge elftal van Bolnes.

1 REACTIE