Sven van Beek: ‘Ik dacht echt dat ik nooit meer zou voetballen’

0

Sven van Beek speelde afgelopen zaterdag ruim zeventig minuten mee in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De verdediger kampte lange tijd met een blessure aan zijn teen. ”Toen ik het veld in mocht zaterdag kreeg ik een geweldige reactie van het publiek. Dat kwam uit het hart dat voel je.”

Sven van Beek was bijna anderhalf jaar uit de roulatie. ”Ik heb een zware tijd achter de rug. Ik dacht echt dat ik nooit meer zou voetballen. Vooral mentaal had ik het moeilijk. Maar ik sta er weer en daar ben ik blij mee.”

Hoelang Van Beek mee kan spelen weet hij nog niet. ”In het tweede elftal heb ik een uurtje mee gespeeld. Tegen PEC 75 minuten dus ik moet even kijken hoe ik hiervan herstel.”

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

Laat een antwoord achter