Samenwerking tussen Smitshoek en Excelsior

0

Afgelopen zaterdag, 9 september, was het dan zover; de veelbelovende samenwerking tussen Excelsior Rotterdam en de voetbalclub vv Smitshoek werd officieel bevestigd. Marco Rensma (voorzitter vv Smitshoek), Walter Hazelebach (hoofd jeugdopleidingen vv Smitshoek) en Marco van Lochem (hoofd jeugdopleidingen Excelsior Rotterdam) kwamen bijeen en ondertekenden de overeenkomst.

De culturen van de clubs sluiten naadloos aan op elkaar en dus is deze stap, volgens zowel Hazelebach als Van Lochem, een prachtige kans om van elkaar te leren en spelers en technisch kader van de jeugdafdeling vv Smitshoek verder te ontwikkelen. “Wij als vv Smitshoek zijn erg trots op het feit dat Excelsior openstaat voor deze samenwerking. Komend seizoen wordt er hard gewerkt aan een verdere invulling.” aldus de Barendrechtse voetbalvereniging.