Kethel Spaland (za) wint oefenduel van Smitshoek

1

Het team van Kethel Spaland (za) staat er goed voor.

Na twee bekerzeges van 5-0 tegen 4e klassers hebben de mannen van trainer Peter van Buren nu ook van een Hoofdklasser, Smitshoek, gewonnen. In de 1e helft scoorde Bart Lansbergen een prima goal uit een corner en Miletson scoorde op fraaie wijze de 2-0. Corners zijn bij Kethel Spaland erg doeltreffend gebleken de laatste wedstrijden. Een ingestudeerde variatie met een aantal lange mensen zorgen voor constant gevaar bij het vijandelijke doel.

In de tweede helft ging Smitshoek vol druk geven en de 2-1 kwam niet uit de lucht vallen. Knap verdedigend werk en een uitstekende keepende Michel Zuur zorgde dat de gelijkmaker uitbleef. Miletson zorgde wedereom op fraaie wijze voor zijn tweede doelpunt. De oefenzege van 3-1 was binnen op een voor beide teams nuttige dinsdagavond.