Barendrecht op bezoek bij De Treffers

0

Barendrecht gaat zaterdag in de Tweede Divisie op bezoek bij De Treffers. In Groesbeek willen de rood/witten hun eerste punten van het nog prille seizoen halen. Barendrecht ging in de eerste twee duels onderuit: zowel Rijnsburgse Boys (3-2) als FC Lienden (4-3) maakten in de tweede helft een achterstand ongedaan. De Treffers was voorlopig succesvoller: de zondagclub opende het seizoen met een 2-0 overwinning op GVVV en speelde vorige week met 1-1 gelijk tegen Excelsior Maassluis.

Vorig jaar won Barendrecht op bezoek bij De Treffers: toen zorgden Max van Dijk en Richie Basoski voor de doelpunten die goed waren voor een 2-1 overwinning. Trainer Adrie Poldervaart kan zaterdag in ieder geval weer beschikken over Jeffrey Aarts, die na zijn dubbele gele kaart in de openingswedstrijd terug is van een schorsing. De wedstrijd in Groesbeek begint zaterdag om 18.00 uur.