Zwaluwen eert Verhorst met afscheidsduel

1

Na vijf jaar kwam er afgelopen seizoen voor de 33-jarige Robin Verhorst een eind aan zijn periode bij Zwaluwen Vlaardingen. De routinier heeft het zwart-witte shirt altijd met trots gedragen en speelde ruim honderd wedstrijden voor de Vlaardingse brigade. ,,Een mooie periode bij een mooie club” stelt de aanvaller.

Hij werkte zich met jeugdliefde Alexandria’66 vanuit de kelder van het amateurvoetbal op naar de hoofdklasse waarna hij de overstap maakte naar Zwaluwen. Nu, alweer 5 seizoenen geleden herinnert hij zich zijn debuut nog als de dag van gisteren. ,,De wedstrijd tegen Smitshoek was voor mij een geweldig moment. Ik stond koud in het veld en wist meteen te scoren! “ kijkt hij terug naar zijn debuut in de hoofdmacht.

De aanvaller, die zich kenmerkt door zijn ziel en zaligheid te geven in het veld, verdedigd vanaf dit seizoen de kleuren van zijn favoriete club verdedigen: Sparta Rotterdam (AV). Een keuze die mede ingegeven is door zijn heugelijke privé situatie. ,,Ik heb een zoontje van anderhalf en ik heb steeds meer de behoefte om thuis te zijn. Bij Sparta gaan we maar twee keer trainen en dan scheelt een trainingsavond ten opzichte van Zwaluwen.” Stelt de Rotterdammer. De aanvaller zal aankomende zaterdag 12 augustus afscheid nemen bij de Vlaardingse hoofdklasser. Tegenstander in Vlaardingen is dan zijn toekomstige club: De amateurs van Sparta Rotterdam.

Het duel in Vlaardingen begint om 14:00 uur.

Klik hier voor het gehele oefenprogramma.

Gerelateerde Artikelen
DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER