Vacaturebank: Gezocht keepers en spelers

35

Hierbij een overzicht van clubs die spelers en/of keepers zoeken. Zoekt u ook een speler of keeper mail dan naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Senioren:

 • VV.HEKELINGEN IS OP ZOEK NAAR NIEUWE SPELERS VOOR HET AANVULLEN VAN ONS SENIOREN G-TEAM .

  De G-afdeling van vv Hekelingen is op zoek naar nieuwe voetballers. Voor het G-team is de club vooral op zoek naar oudere spelers, vanaf ongeveer achttien jaar.

  ,,Het G-team is voor iedereen met een beperking, die in een gewoon elftal niet mee kan komen”, vertelt Ruud Blom. Hij is verantwoordelijk voor de senioren bij vv Hekelingen, waar het G-team onder valt. ,,Spelplezier staat voorop en je ziet die spelers opbloeien, omdat ze opeens wel mee kunnen komen met het team. Er wordt gespeeld op een half veld, zeven tegen zeven. Zonder buitenspelregel want dat is toch wel een van de moeilijkste regels in het voetbal. Op zaterdag is er een competitiewedstrijd.”

  De voetballers genieten van het spel en zijn fanatiek. ,,Het gaat niet om het winnen, maar dat is mooi meegenomen als het wel gebeurt.”

  Behalve spelers kan de G-afdeling ook nog trainers en begeleiders gebruiken. ,,Mensen kunnen zich altijd aanmelden om te zien of het iets voor ze is.”

  Informatie

  Voor meer informatie, neem contact op met Ruud Blom via info@vvhekelingen.nl

 • Door omstandigheden is BZC/Zuiderpark zondagafdeling nog op zoek naar een keeper om de selectie te versterken. Contactpersoon R.Brandt 0633834345, Ronaldbrandt21@gmail.com
Gerelateerde Artikelen
DELEN

35 REACTIES

 1. NOCKralingen is op zoek naar een keeper voor het 1e elftal (zaterdag) welke uitkomt in de 4e klasse. Bij interesse graag contact opnemen met trainer Harrison Dos Santos tel nr 0634562011

 2. Experienced 39 years old Goalie (still fit ) looking for a serious club in Holland (for the moment I live in Germany). I came with experience in Romanian 2-3-4 div, also in Germany level 5-6-7 and amateur level in UK. Experience as well as a Goalie Coach.

  More details on email.

 3. jonge keeper 17 jaar zeer gedreven zit op keepersschool edwinsussebeek zoekt uitdaging om hoger te gaan keepen liefst overrijssel en of regio gelderland wat bezit ik uitstraling, plezier in het vak doorzettingsvermogen niet bang wie o wie geeft me eens de kans om me op hoger niveau te presenteren durf jij de uitdaging aan dan zal ik je niet teleurstellen groet jordi de groot.

 4. Ik zoek een nieuwe club voor mijn zoon van 12 jaar in Rotterdam.
  Hij zit op de keepersschool, is gedreven, talentvol en doorzettingsvermogen.
  Is niet bang ,heb uitstraling en heeft veel plezier in het keepen.
  Wil graag op hoger niveau presteren.
  Wie geeft hem die kans en gaat de uitdaging aan?
  Hij zal jullie niet teleurstellen!!
  Groet Marianne den Outer

 5. Ik zoek een nieuwe club voor mijn zoon van 12 jaar in Rotterdam.
  Hij zit op de keepersschool, is gedreven, talentvol en doorzettingsvermogen.
  Is niet bang ,heb uitstraling en heeft veel plezier in het keepen.
  Wil graag op hoger niveau presteren.
  Wie geeft hem die kans en gaat de uitdaging aan?
  Hij zal jullie niet teleurstellen!!
  Groet Marianne den Outer

 6. NBSVV uit Nieuw-Beijerland is op zoek naar een verzorger voor het eerste elftal voor het seizoen 2015-2016.*.

  De functie betreft het verzorgen en begeleiden van het eerste elftal op trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en op wedstrijddagen (zaterdag). Daarnaast zien wij ook graag begeleiding bij hersteltrainingen (zowel binnen als buiten). Deze worden naar eigen inzicht uitgezet in overleg met de hoofdtrainer. Er heerst een uitstekende sfeer op onze vereniging en er zijn prima voorzieningen aanwezig. Een goede manier om theorie tot uiting te brengen in de praktijk.

  Wat verwachten wij:
  Goede communicatie met de gehele begeleiding en spelers van de selectie.
  Inzicht en initiatief tonen, laat zien dat je kennis van zaken hebt.
  Dat je begaan bent met de spelers.

  Het zou mooi zijn wanneer je een enkele keer kan meelopen met onze huidige verzorger zodat hij je kan begeleiden en zo kennis kunt nemen van onze vereniging, begeleiding en spelers.

  Voor nadere informatie:
  Danny Pelizzon, voorzitter NBSVV, tel. 0622406441
  Sven Briegoos, hoofdverzorger selectie, tel. 0618713727

 7. Ik en paar meiden willen graag op voetbal we kennen voetballen graag un rotterdames club

 8. Hallo Angela, wij zijn bij DRL bezig met een dames elftal voor op de zondag. Op dit moment hebben wij al een stuk of 12 meiden. Aanstaande donderdag organiseren wij een proef/kennismakingstraining. Jullie zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan je bellen naar Danny, 0621100010. Mvg Lisa

 9. Hey Angela, wij zijn bij Sv Lombardijen op zoek naar nog een aantal dames om nog een seizoen door te kunnen gaan. Jullie zijn dus van harte welkom.
  Voor meer informatie bel/sms/app maar 0637160241
  mvg Sandra

 10. Hoi Angela, wij zijn afgelopen seizoen gestart met een dames elftal bij VV GGK. Wij voetballen op zaterdag en zijn naarstig op zoek naar aanvulling van ons dames elftal.
  Door blessures en zwangerschap zijn wij niet hoog geeindigd. Een goede aanvulling met ervaring is altijd welkom. Als jullie interesse hebben dan kan je contact opnemen met Ben 0630413988.

 11. Voor het komende seizoen (2015/2016) zoekt sv Charlois (zo) een doelman voor de selectie. Huidige keeper Dennis van Rosendaal moet helaas de vereniging verlaten door werkomstandigheden. Heeft u interesse en wilt u op niveau 2e/3e klasse het doel verdedigen neem dan contact op met Rob Schraven; tel: 06-18255182.

 12. Hoi Angela,
  sv Ommoord start volgend seizoen ook weer met damesvoetbal.
  Trainer is al aangesteld. Jullie zijn van harte welkom om donderdag mee te trainen. aanvang 17.30 uur. Adres: Heidekruid 5 Rotterdam. Kontakt persoon is
  Franca Jeltes. Misschien tot donderdag.

 13. Goede avond Angela,

  SV Ommoord is ook bezig met het vormen van dameselftal. Tot nu toe hebben wij er 9 meiden. We zoeken nog 6 meiden om te beginnen met een VR1. We hebben al wat trainingen achter de rug. Dus kom gerust een keertje meedoen. Voor meerdere vragen en info kan je een mail sturen naar franjeltes13@hotmail.com

  Trainingsdata:
  Donderdag 4 Juni
  Dinsdag 9 juni
  Donderdag 11 juni

  Aanvang trainingen 20.00 uur tot 21.30 uur (Aanwezig 19.45 uur)
  Er is gelegenheid om na de trainingen te douchen en eventueel gezellig na te praten over de training op onze clubavond. Ik hoop jullie binnenkort te zien op één of meerdere avonden. Ervaring is absoluut geen vereiste,een sportieve en positieve teamgeest daarentegen wel!
  Met sportieve groet, Franca Jeltes en Olton Valois Smith (sv Ommoord VR1).

 14. SCO'63 zoekt voor het komende seizoen 2015/2016 een keeper voor de zaterdagselectie.

  Wij starten komend seizoen met een bijna nieuwe selectie in de 4e klasse, die zal bestaan uit 2 elftallen.

  Ons doel is om serieus mee te doen om de titel, maar ook gezelligheid binnen de vereniging staat hoog in het vaandel.

  De technische staf bestaat uit Peter Hoek, Richard Pattiapon, Marco van Doorn en Jan Merton.

  Vindt je het leuk om deel uit te maken van deze groep, neem dan z.s.m contact op Ron Klaassen tel 06-53375427

 15. SV Gouda zaterdag zoekt spelers die de selectie willen komen versterken. Afgelopen seizoen zijn wij helaas gedegradeerd naar de 4e klasse maar we willen zo snel mogelijk weer terug naar de 3e klasse. Een mooie uitdaging dus.
  We hebben een jonge talentvolle en leergierige selectie. We trainen op dinsdag en donderdagavond. Zowel jeugdige als ervaren spelers zijn welkom.
  Interesse, mail dan naar secretaris.zaterdag@svgouda.nl

  Met vriendelijke groet namens de zaterdagcommissie SV Gouda:
  Secretaris zaterdagafdeling, Ron Vonk
  E: secretaris.zaterdag@svgouda.nl
  T: 06-18588400

 16. SV Ommoord selectie wil graag selectie uitbreiden met nog 1 extra keeper. SV Ommoord speelt 3e klasse zondag. Selectie zal bestaan uit 1e en 2e elftal. Bij interesse graag contact opnemen met Hoofdtrainer Rene Wolterman: 06-53299380

 17. RVV LMO heeft bloeiende jeugdopleiding onderleiding van een aantal jeugdcoordinatoren.
  Zij zijn nog op zoek naar enkele ambiteuze A junioren voor komend seizoen.
  Je kunt de overstap nog maken , kom dan vrijblijvend langs op trainings dagen in augustus. Zij starten 11aug.om 18.30. Kun je niet komen, kom dan op de vaste trainingsdagen dinsdag en donderdagen begin trainingen om 18.30 uur. Je kunt je melden bij de trainers Michel Legen of Marty Dinius. Telefonische info is ook mogelijk bel voor Michel naar 0611864656 of Marty naar 0647114947. Tot dan !

 18. BVCB VR2 is op zoek naar enthousiaste en gezellige meiden die ons team willen versterken. Ben je 16 jaar of ouder, sportief, gezellig en bereid om te voetballen bij het gezelligste team van regio Rijmond?
  Kom dan een keer met ons meetrainen of schrijf je direct bij ons in.
  Meetrainen kan vanaf maandag 3 augustus elke maandag en woensdag om 8 uur op BVCB.

  Heb je nog vragen neem dan contact op met onze trainer Daan Slaager 0636586136.

 19. Hi Angela,

  Wij van BVCB vrouwen 2 zijn opzoek naar meiden die ons team willen komen versterken. We zijn gevestigd in Bergschenhoek. Plezier en prestatie is wat wij proberen te combineren. Als je het leuk vind om een keer mee te trainen kan dit vanaf 3 augustus elke maandag en woensdag om 8 uur.
  Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen met onze trainer Daan Slaager 0636586136. Of een kijkje nemen op onze website bvcb.nl/vr2.

  Groetjes,

  Frederique

LAAT EEN REACTIE ACHTER