SVV (zo) in actie op WIK-toernooi

0

De zondagvoetballers van SVV trappen dit weekend af met het WIK toernooi. Het toernooi, dat plaatsvindt in het Zuiderpark in Den Haag, staat dit jaar in het teken van de ‘Nina Foundation’. Een organisatie die twee hoofddoelen heeft. Het financieren van onderzoek naar het ‘Angelman Syndroom’, een zeldzame genetische aandoening en het delen van de beschikbare kennis.”

,,Bij de voetbalvereniging WIK willen wij graag onze medewerking daaraan geven omdat Henk en Chantal Vreeswijk, die al jaren lid zijn van WIK, een zoontje – Henkie – hebben die het Angelman Syndroom heeft.” laat WIK voorzitter Richard Lansink op Haaglandenvoetbal.nl weten.

Het programma van het toernooi in het Haagse Zuiderpark ziet er als volgt uit:

Vrijdag 11 augustus 2017: 19.30 uur ODB – SVV en WIK – ASC

Zondag 13 augustus 2017: De verliezers van de wedstrijden die zijn gespeeld op 11 augustus 2017 spelen om 12.00 uur en de winnaars om 14.00 uur. Beide duels op het kunstgrasveld.

Klik hier voor het gehele oefenprogramma.