SHO sluit sportpark na vernielingen

24

SHO heeft de kunstgrasvelden per direct gesloten buiten de trainingen en wedstrijden. De zaterdag eersteklasser werd dit weekeinde geconfronteerd met vernielingen en rotzooi.

Op de website reageert het bestuur als volgt: ‘Het was dit hele jaar al toegestaan om te voetballen op de kunstgrasvelden, mits… er geen rotzooi van zou worden gemaakt! Over het algemeen ging dat redelijk tot goed, maar vandaag was het kennelijk –aan de foto te zien- een “feestdag” en werd de boel maar compleet op stelten gezet. Het gevolg is dat de goedwillenden onder het gajes, een ander woord is er niet voor, moeten lijden en zal er de hele komende week niet op de velden mogen worden gespeeld buiten de reguliere trainingen. Dus het vertier zal elders moeten worden gezocht maar niet binnen de poort van SHO.

24 REACTIES

  1. Ja die is er wel. Knieën aan lappen trappen, aan de hoogste boom hangen, kop eraf slaan. Helaas zijn die gasten niet blijven staan en hebben zij ook geen naam en nummer achter gelaten.