RVVH opent met winst op Halsteren

1

RVVH is de voorbereiding met een zege op Halsteren begonnen. In Ridderkerk won RVVh met 3-1 van de zondag hoofklasser.

Wilco Oudenaarden opende voor rust te score. Na rust verzilverde Halsteren een vrije trap. Jessie Proost tekende vlak voor tijd voor de 2-1 en de winst voor RVVH.

Tegenover het Ridderkerks Dagblad stelde trainer Giovanni Franken: ,,Ik ben content, wij hebben met twee teams gewerkt. De eerste helft zijn wij met voornamelijk nieuwelingen gestart. Een half uur hadden wij het meeste in balbezit en scoorden de openingstreffer. Na die periode werd Halsteren sterker, maar wij hielden de nul vast. Na de eerste helft kwamen de ’eigen’ jongens in het veld. Het werd wat rommeliger, maar wij lieten na om de kansen te benutten, In plaats van 3-0 kwam Halsteren uit een vrije schop op gelijke hoogte. In de extra-tijd scoorden wij de winnende treffer.’’

Klik hier voor alle uitslagen van zaterdag 5 augustus.