Robert Verbeek beleeft zijn hartenwens bij R.V.&A.V. Sparta

2

Voor R.V.&A.V. Sparta begon op 5 augustus de voorbereiding op weer een nieuw seizoen. Het vierde inmiddels van het “Project Sparta”.

Na het afscheid van succestrainer Ron Luijten zal komend seizoen een andere Oer-Spartaan, Robert Verbeek, zijn grootste hartenwens gaan vervullen op Sportpark RMC Nieuw Terbregge.

Het verhaal van de familie Verbeek en R.V.&A.V. Sparta is bekend. Al een stuk of vier generaties gaat bij hen het Spartavirus over van vader op zoon.

Robert Verbeek begon de training met conditionele oefeningen gevolgd door een partijvorm op een half veld. De 26 aanwezige spelers hadden er zichtbaar plezier in na een zomerstop van twee maanden.

Opvallende aanwezige op het veld was een proefspeler uit het buitenland. De trouwe supporters zagen hem al snel enkele goede acties maken. Voor de rest was het een moment om kennis te maken met de nieuwelingen.

De eerste training van het seizoen 2017-2018 werd afgesloten met een door Impex Retail aangeboden buffet in de kantine. Een geste die werd opgeleukt door het bericht dat onze cricketers hun kansen op het kampioenschap zagen vergroot.

Volgende week zaterdag speelt R.V.&A.V. Sparta de eerste oefenwedstrijd. De tegenstander is dan hoofdklasser Zwaluwen. Er wordt in Vlaardingen om half drie afgetrapt.

2 REACTIES