Monster vertrekt bij XerxesDZB

0

Na bijna zes jaar als verenigingsmanager voor XerxesDZB te hebben gewerkt, heeft Miranda Monster aangegeven per 1 augustus een andere werkgever te hebben gevonden. Zij gaat aan de slag als gebiedscoördinator bij Rotterdam SportSupport. Een organisatie die ons niet vreemd is, immers XerxesDZB is de trotse drager van het predicaat Sportplus Club en heeft een voorbeeldrol in de Rotterdamse sportgemeenschap. Een van de vele rollen die Miranda de afgelopen jaren heeft ingevuld.

Vanaf het moment dat het bestuur van de vereniging samen met de ALV had besloten dat de vereniging XerxesDZB een professionele kracht nodig heeft om de vereniging draaiende te houden, heeft Miranda deze rol meer dan voortreffelijk ingevuld. De dagelijkse coördinatie, het vrijwilligersbeleid, de genoemde Sportplusactiviteiten, onze evenementenkalender en sinds twee jaar ook de horeca zijn de andere meest zichtbare taken. Uiteraard was zij niet alleen werkneemster. Het simpele feit dat haar kinderen hier ook lid zijn illustreert dat. Door die combinatie is de liefde voor de vereniging en haar leden heel diep gaan zitten. Wij hebben de grootst mogelijke waardering voor de manier waarop Miranda haar functie de afgelopen jaren heeft ingevuld. De vereniging is haar dankbaar. Wij gunnen Rotterdam SportSupport uiteraard zo’n werkneemster, maar XerxesDZB heeft op korte termijn wel een plek op te vullen. Het bestuur beraadt zich nog op welke wijze dat nu het meest passend kan gebeuren.

Gerelateerde Artikelen
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER