KNVB past systeem gele kaarten aan

359

Vanaf komend seizoen zijn amateurvoetballers van de hoofdklasse tot en met de vijfde klasse pas geschorst na vijf gele kaarten. Waar dit eerder na een vierde gele kaart was is het systeem nu aangepast. Tevens is een speler daarna pas weer een wedstrijd geschorst na zeven gele kaarten en negen gele kaarten.

Beker

Voor bekerwedstrijden geldt komend seizoen dat een speler na vier gele kaarten een wedstrijd wordt uitgesloten. Indien een speler een rode kaart krijgt neemt het deze wel mee de competitiewedstrijden in.

Nacompetitie

Ook het systeem met gele kaarten in de nacompetitie is aangepast. Waar de kaarten altijd werden meegenomen vanuit de competitie zal iedereen op nul kaarten beginnen. Bij twee gele kaarten wordt u vervolgens een wedstrijd uitgesloten. Dit zal ook gebeuren na vier gele kaarten.

359 REACTIES

  1. Beetje overbodige tag gezien het feit dat ik vorig jaar 0 schorsingen heb opgelopen, maar alsnog ben ik blij, een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, niet alleen voor mezelf maar ook voor medezondaars, om te beginnen Nikki van Rooten