Jodan Boys ontvangt Jong Sparta

0

Aankomende zaterdag staat voor Jodan Boys de vijfde oefenwedstrijd (en de tweede in het tweede deel) van de voorbereiding op het programma. De mannen van trainer van den IJssel zullen het op sportpark Oosterwei opnemen tegen tweede divisionist Jong Sparta.

Jong Sparta eindigde vorig seizoen op de zevende plaats in de tweede divisie. De Spangenaren hadden evenveel punten als Barendrecht, VVSB en GVVV, maar een beduidend beter doelsaldo.
Dit seizoen speelde Jong Sparta tot nu toe twee oefenwedstrijden. Begin juli werd met 0-3 gewonnen bij zaterdag tweedeklasser Roda ’46 en afgelopen maandag werd met 5-2 gewonnen van Jong Roda JC. Zij eindigden vorig seizoen als laatste in de Eredivisie voor beloften en spelen dit seizoen in de eerste divisie voor beloften.

Jodan Boys kan na twee keer winst en twee keer (nipt) verlies in oefenwedstrijden tot nu toe met redelijke tevredenheid vooruit kijken naar dit duel. Ten slotte wist men in een nieuwe samenstelling de profs van fc Utrecht aardig in bedwang te houden. De eredivisionist, die afgelopen week ten koste van Lech Poznan verder ging in de Europa League, kwam slechts tot een nipte overwinning (3-2) tegen Jodan Boys.
Afgelopen zaterdag verloor Jodan Boys onnodig van derde divisionist Capelle. Vooral in de tweede helft was Jodan Boys beter. De kansen werden echter niet altijd goed benut en achterin viel er soms een steekje, waardoor Capelle een doelpunt meer wist te maken dan Jodan Boys.

De wedstrijd van aankomende zaterdag op sportpark Oosterwei begint al om 13:00 en de toegang tot deze wedstrijd is gratis.

Klik hier voor het gehele oefenprogramma.