Jan Everse nieuwe trainer BVCB

14

Het bestuur van BVCB is er in geslaagd om alsnog een toptrainer aan te trekken voor het al zo snel beginnend voetbalseizoen. Na het plotselinge tussentijdse vertrek van Melvin Boel was dit een noodzakelijk en intensief traject.

Jan Everse (63) is woonachtig in Bergschenhoek en is voor velen een bekend gezicht, mede doordat Jan in het verleden ook op een ander vlak voor de club actief is geweest. Jan is oud-speler van zowel Ajax als Feyenoord, hij heeft ook enkele interlands gespeeld, en hij heeft een rijke trainerscarrière in de Eredivisie, Jupiler Leaque, en bij topamateurs achter de rug. Jan z’n laatste club was FC Dordrecht.

Jan is een echt “voetbaldier” en de club denkt met Jan iemand in huis te halen voor een succesvolle campagne in de competitie in West ll, klasse 2D. Zelf zegt Jan het volgende hierover ” het is voor mij een mooie opdracht om deze talentvolle groep, daar te brengen waar het thuishoort en dat is de eerste klasse”.

Zoals bij BVCB gebruikelijk is er een contract overeen gekomen voor de duur van één seizoen.