Excelsior Maassluis ook langs Nootdorp

0

Na een fikse nederlaag in het eerste oefenduel, kwam sv Nootdorp – de kersverse zaterdag hoofdklasser – nu beter voor de dag tegen tweede divisionist Excelsior Maassluis, na een ruststand van 1-0, kwam het laatste fluitsignaal bij een 3-1 stand.

Door HaaglandenVoetbal.nl

Na ongeveer een half uur spelen kreeg Excelsior Maassluis – bezig aan de vierde oefenwedstrijd – haar eerste kans in de eerste helft en het was ook meteen raak. Trainer Dick Boereboom: ,,Een foutje bij ons en dat wordt door een club op dat niveau ook gelijk afgestraft.”

In de rust kwamen er bij sv Nootdorp vier wissels in de ploeg. De gastheren kwamen na een enigszins discutabele strafschop op een 2-0 voorsprong. Na een fraaie aanval kwam ook de 3-0 op het scorebord te staan. Toch kreeg sv Nootdorp nog loon naar werken en ging de hatelijke nul van het scorebord. Na goed voorbereidend werk van Charley Windhorst en Kevin Cameron zorgde Marcley Manuela (foto) voor de 3-1 eindstand.

sv Nootdorp-trainer Dick Boereboom: ,,We zitten nog in de beginfase, waarin iedereen nog ritme moet opdoen. Het is duidelijk dat er conditioneel nog stappen te zetten zijn.”

Gerelateerde Artikelen
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER