Derby tussen Barendrecht en Smitshoek

4

In het kader van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, staat zaterdag de dorpsderby op het programma. Deze jaarlijkse terugkerende wedstrijd tussen Barendrecht en Smitshoek wordt dit jaar weer op sportpark De Bongerd gespeeld. Smitshoek handhaafde zich vorig jaar via de nacompetitie in de hoofdklasse en is de voorbereiding op het nieuwe seizoen onlangs begonnen. Het oefenduel met Barendrecht is de eerste krachtmeting voor de Oranjehemden. Barendrecht kwam al twee keer in actie en boekte in beide oefenwedstrijden een zege: OJC Rosmalen werd met 5-2 verslagen, terwijl USV Hercules met 1-0 werd geklopt.

Vorig jaar won Barendrecht de dorpsderby met 3-2; wie er dit jaar als winnaar van het veld stapt, ziet u zaterdag vanaf 14.30 uur op sportpark De Bongerd.

Klik hier voor het gehele programma van de voorbereiding.