Bert Kamp maakt lichte vooruitgang

4

Bert Kamp maakt lichte vooruitgang in zijn herstel. ”Op dit moment heeft hij een delier wat vrij normaal schijnt te zijn na een hersentrauma. Hij heeft hierdoor hele heldere momenten die worden afgewisseld door hele verwarde momenten. Hij kan zich op de heldere momenten redelijk verstaanbaar maken en geeft dan zelfs antwoord op vragen.”

Kamp heeft inmiddels zelfstandig gegeten en gedronken. ”Gelukkig zien wij en de artsen/verpleegkundigen dat hij elke dag nog steeds een heel klein stapje vooruit zet. Ondanks dat hij stappen blijft maken blijft het nog steeds afwachten hoe dit gaat eindigen. Het is vrijwel zeker dat hij uit die delier gaat komen, en dan is het afwachten wat de restschade zal zijn. Maar het ziet er gelukkig weer wat positiever uit als voorgaande weken”, aldus de familie Kamp.