Ben Steijn tekent bij NBSVV

1

NBSVV heeft een nieuwe trainer voor het tweede elftal. Ben Steijn zal de beloften onder zijn hoede nemen.

Ben Steijn heeft gevoetbald bij Vredenburch in Rijswijk waar hij 300 wedstrijden in zondag 1 heeft gespeeld en 50 wedstrijden in zaterdag 1 met promotie naar de 1e klasse. Hierna heeft hij nog 2 seizoenen in Leidschendam en 1 seizoen bij Calgary Cougars gevoetbald. Na zijn voetbalcarrière is hij als trainer aan de slag gegaan en heeft TC3 gehaald. Hij heeft vervolgens de jeugd, de dames, het 2e van Vredenburch en het 3e bij GDA in Loosduinen getraind. Als hoofdtrainer heeft hij bij JuVentas in Rijswijk gewerkt.

Ben is verhuisd naar Klaaswaal en heeft er erg veel zin in om bij NBSVV aan de slag te gaan.

Gerelateerde Artikelen
DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER