ASWH gelijk bij Westlandia (zo)

0

Het derde oefenduel van ASWH in de voorbereiding is geëindigd in een gelijkspel.

Bij Westlandia, dat uitkomt in de derde divisie zondag, werd het na een boeiende wedstrijd 3-3. Kyle Doesburg en Peter de Lange brachten een sterk spelend ASWH op voorsprong, maar de gastheren kwamen in de slotfase van de eerste helft nog langszij.

In de tweede helft tekende Juanito Sequeira voor de 2-3. Westlandia werkte echter ook die achterstand weg. Daardoor eindigde de ontmoeting met de Naaldwijkers onbeslist.

Westlandia – ASWH 3-3 (2-2). 21. 0-1 Kyle Doesburg 37. 0-2 Peter de Lange 38. 1-2 Mitchell Jacobs 45. 2-2 Jeroen Spruijt 65. 2-3 Juanito Sequeira 76. 3-3 Salaheddine El Mhamdi

ASWH: Stef Doedée; Gilmaro van de Werp (46. David Almeida), Stanley Husen (74. Jeremy Boshart), Jerry Tieleman, Danny de Jel (74. Bas Kooiman); Akin Arslan (74. Gilmaro van de Werp), Juanito Sequeira (74. Kader Diop), Nick Slotboom, Mels van Driel; Peter de Lange (46. Ruben Post), Kyle Doesburg

Klik hier voor alle uitslagen van zaterdag 5 augustus.