Navajas Sanchez (XerxesDZB): ‘Hard werken voor goed resultaat tegen Excelsior’

0
Foto: Archief John Groeneweg

Michael Navajas Sanchez speelt met XerxesDZB zaterdag het duel tegen Excelsior. De verdediger van de zaterdag eersteklasser speelt dan tegen vriend en tegenstander Kevin Vermeulen en hoopt te kunnen stunten. ‘Het is leuk om tegen Kevin Vermeulen te spelen maar wij gaan er alles aan doen om te winnen.’

De 29-jarige laatste man kijkt al uit naar het duel. “Het zal een zwaar potje worden zeker omdat we veel nieuwe jongens hebben. De meeste jongens die zijn gebleven zijn op vakantie dus we hebben bijna een heel nieuw team zaterdag op het veld staan,’ vertelt de oud-speler van onder meer SVS, Rijsoord, Ommoord, FC Dordrecht en Leonidas. “Dus we moeten hard knokken en elkaar helpen om niet van de mat gespeeld te worden.“

Foto: John Groeneweg (archief).