Jerson Ribeiro (US Mondorf-les-Bains) naar ASWH

4

ASWH heeft nog een speler toegevoegd aan de selectie voor het seizoen 2017/18. Enkele weken geleden plaatsten wij hier het overzicht van de groep, nadat de overschrijvingstermijn voor amateurspelers was afgelopen. Spelers uit het betaalde voetbal hebben zoals bekend echter langer de tijd om aan te sluiten bij een amateurclub. Dat gold ook voor de nieuwste aanwinst.

De Technische Commissie heeft namelijk overeenstemming bereikt met Jerson Anes Ribeiro over zijn komst naar sportpark Schildman. De 29-jarige aanvallende middenvelder speelde afgelopen seizoen in Luxemburg voor US Mondorf-les-Bains, waar hij zijn contract tussentijds liet ontbinden. Ribeiro doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam in het Nederlandse profvoetbal uit voor FC Dordrecht, Excelsior, Fortuna Sittard en Almere City FC. Ook maakte de linksbenige middenvelder een avontuur bij het Bulgaarse Etar Veliko Tarnovo mee. Daarna speelde hij in onze regio voor de amateurclubs Capelle, Spijkenisse en SC Feyenoord, alvorens naar Luxemburg te verkassen. In 2011 speelde Ribeiro één interland voor Kaapverdië. De TC ziet in de ervaren middenvelder een goede aanvulling voor de huidige selectie en is dan ook verheugd dat Ribeiro voor ASWH heeft gekozen.

4 REACTIES