Rozenburg mag enkele versterkingen verwelkomen

6

Voor het nieuwe seizoen hebben  Dennis en Dave Zaal de selectie bijna rond. Er zijn nog wat gesprekken gaande, maar nadat eerst Ruud Hakbijl al had toegezegd aan te sluiten, is nu met de komst van nog twee spelers van vv Brielle en een van Fc Vlotbrug  het plaatje bijna ingekleurd.

Van  Fc VLotbrug komt  de linker verdediger Mitchell de Zeeuw over naar Rozenburg,  van vv Brielle komen  de rechtsbuiten  Omer Ayyildiz (vv Brielle 2) en de spits Joel Da Veiga Martins  (vv Brielle 1) de  selectie versterken.

Ook is Mwennya Boy van Kooten weer aangesloten bij de selectie, nadat hij meer dan een jaar geblesseerd is geweest, heeft hij afgelopen week tegen SSS zijn eerste minuten alweer gemaakt.

Omdat de huidige selectie voornamelijk in tact blijft lijkt het erop dat er een brede selectie klaar staat om er een mooi seizoen van te gaan maken.

6 REACTIES