Excelsior’20 wint ook van Charlois (zo)

0

SCHIEDAM

In de tweede klasse D trad Charlois in Schiedam aan tegen Excelsior’20. Charlois maakte het de Schiedammers niet al te moeilijk en kon zich naar hartenlust uitleven naar 6-0.

Charlois zit in zwaar weer. Door allerlei omstandigheden, zoals langdurige blessures, ziekte, werk, schorsingen en wat al niet meer lukte het interim-trainer John van Herwijnen om toch een elftal op te stellen. Drie A-spelers, een speler van het vierde elftal, twee veteranen, een reservekeeper en de rest aangevuld met selectiespelers. Het eerste halfuur werd naar vermogen gespeeld en kwam Charlois aardig voor de dag. De A-spelers deden het zeker behoorlijk, maar mistten uiteraard nog wat kracht, de veteranen speelden op hun routine en de rest was zeker niet onder de maat. Zoals gewoonlijk als je onderaan staat dan zit je in de hoek waar de klappen vallen. Een eigen doelpunt van Ounes Larbi brak de ban voor de Schiedammers. Vlak daarna een gemakkelijk gegeven strafschop en via Leon Roozen 2-0. Op slag van rust was het dezelfde Roozen, die Excelsior in een zetel hielp; 3-0. Na de pauze werd het gelijk 4-0 door Bob van der Waal. Charlois liep er verslagen bij en kreeg nog twee doelpunten om de oren. Chris Bruurmijn en Lorenzo Loef waren verantwoordelijk voor de eindstand van 6-0. Keeper Patrick Fortes behoedde Charlois nog voor een aantal tegen doelpunten, zodat de score ’bescheiden’ bleef.

GELE KAARTEN

In deze sportieve wedstrijd vond de man ‘in het geel’ toch nog nodig om zich te laten gelden en gaf gemakkelijk gele kaarten aan drie van Charlois en eentje voor Excelsior’20. Zondag wacht voor Charlois thuis de laatste thuis competitiewedstrijd tegen het Haagse BMT. Weer geen gemakkelijke opgave, maar alom waardering voor de sportieve strijd om dit seizoen op een goede manier af te sluiten. Van Herwijnen na afloop: „Het breekpunt was natuurlijk na een halfuur het eigen doelpunt en vlak daarna die strafschop. Wij hebben het best goed en redelijk gedaan. Er waren zelfs jongens bij die nog een hele wedstrijd in het tweede vanmorgen hebben gespeeld. Alle lof voor die jongens. We gaan zondag weer verder werken naar de wedstrijd die op het programma staat”.

Excelsior’20-sv Charlois   6-0  (3-0)

30. Ounes Larbi 1-0 (e.d), 36. Leon Roozen 2-0 (strafschop), 45. Leon Roozen 3-0, 46. Bob van der Waal 4-0, 56. Chris Bruurmijn 5-0, 83. Lorenzo Loef 6-0.

Excelsior’20: Nargün, De Bliek, Kalaboyias, Krznaric (55. Buckers), Yildiz (55. Tigli), D.Roozen, Bruurmijn (71. Ramsubagh), Van der waal, L.Roozen, Loef, Schrauwers.

Charlois: Fortes, Larbi (46. Durmus), Pols, Van Haren, Koomson, Hol, Douhoucha, Ekici (70. Furtado), Martina, Hedzro, Ünlü (46. Luigjes).

Scheidsrechter: H.Ozulluk.

Bijzonderheden: De pietluttige Ozkulluk had geel op zak voor Loef van Excelsior’20 en Van Haren, Pols en Ünlü van Charlois. Foto ©Han Steenbeek.

Laat een antwoord achter