Strijen onderuit in en bij Hellevoetsluis

0

Voor de derde maal dit seizoen traden de Strijense kanaries aan tegen Hellevoetsluis en even zoveel keer werd een nederlaag geleden, waardoor een mogelijke deelname aan de nacompetitie wel heel moeilijk gaat worden na een prima serie na de winterstop met winstpartijen tegen o.a. de koplopers Heerjansdam en Nieuwenhoorn.

Strijen kwam goed uit de startblokken en kreeg al snel via Aaron Peres Maria een dot van een kans, maar in vrije positie voor keeper Nigel de Waard schoof hij de bal naast het doel. In de 16e minuut kwam Strijen op achterstand toen na een afgeslagen aanval Ken Luijendijk de bal van 25 meter op zijn slof nam, waarna de bal onhoudbaar voor keeper Natoe dos Santos in de kruising verdween, waarna Strijen volledig de pad kwijt was en het slechts met kunst en vliegwerk staande bleef, maar slecht uitverdedigen stelde Sander van Pelt nog voor rust in staat de 2-0 binnen te schuiven.

Na de rust trachtte Strijen de bakens te verzetten maar waren ze ongelukkig in de afwerking. Colin van den Berg kopte voor de grijpgrage handen van keeper Nigel de Waard richting het doel, maar verdediger Remon Haze wist de bal op – of er net over – de doellijn uit het doel te werken en bij een flipperkast situatie bleef keeper Nigel de Waard tot 2 maal toe de baas over inzetten van Alwin van der Werff en Rolf de Man. Vervolgens speelde Strijen meer tegen zichzelf dan tegen Hellevoetsluis en ging de wedstrijd uit als de bekende nachtkaars.

A.s. zaterdag speelt Strijen om 14.30 uur thuis tegen Alexandria’66. Deze wedstrijd staat onder leiding van de Heer R(oelf Luinge uit Bussum.
De week erna volgt de uitwedstrijd tegen DCV, waarna de competitie afgesloten wordt tegen BVCB. Of er dan nog een toetje aan toegevoegd kan worden hangt af van de resulaten van deze 3 laatste wedstrijden, waarbij het nog wel enige hulpvan de concurrenten nodig heeft.

Foto: Jasper van der Kellen

Laat een antwoord achter