Leonidas verslaat Poortugaal

0

Leonidas kende een droomstart. Binnen twee minuten wist Leonidas al op voorsprong te komen. Adnan Alisic was scherp en kon zo de 1-0 over de doellijn lopen.

Na een half uur spelen verdubbelde Leonidas de score. Na een inzet van Jeremy J. El Tenouie kon Assad El Harti in een leeg doel binnen koppen (2-0). Twee minuten later was het dezelfde Assad El Harti die met een snoekduik de 3-0 binnen kopte.

Veel leek er niet aan de hand en het spel van Leonidas was tot aan de 3-0 uitstekend te noemen. Toch kwam Poortugaal vlak voor rust terug in de wedstrijd (3-1).

Na de thee was het spel van Leonidas een stuk minder en in de 52e minuut kwam Poortugaal helemaal terug in de wedstrijd na een wereldgoal (van afstand in de kruising 3-2).

Leonidas kwam hierna niet echt meer in gevaar en de ploeg van trainer Gilberto de Wildt herpakte zich goed. Even leek Assad El Harti een strafschop te krijgen, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Ed Toonen vond het te licht om er een strafschop voor te geven.

Tien minuten voor tijd besliste Ilyas Chouaibi met een vrije trap de wedstrijd (4-2).

Alphense Boys won met 3-1 van CVV Zwervers, waardoor Leonidas met nog 4 wedstrijden te spelen nog altijd een voorsprong heeft van 5 punten.

Laat een antwoord achter