Charlois(zo) verliest ook van Antibarbari

0

ROTTERDAM

In de tweede klasse D trad Charlois op het eigen sportpark Charlois aan tegen middenmoter en Rotterdamse tegenstander Antibarbari. Het aantrekkelijke duel eindigde in een verdiende 0-3 overwinning voor de gasten.

Beide teams debuteerden in deze competitie op tweede klasse niveau. Tegenstander Antibarbari draait een voortreffelijk seizoen en voldoet aan haar verwachtingen. Thuisclub Charlois echter is reeds gedegradeerd en onder interim-trainer John van Herwijnen, die tussentijds Rinus Schrijver opvolgde, zal trachten de resterende wedstrijden tot een goed verloop te laten eindigen. Helaas voor Herwijnen had dit nog geen ‘schokeffect’ en verloor van een betere tegenstander. Toch was er wel een winstpuntje voor Charlois. Er werd gestreden om een eervol resultaat, dat dus helaas niet het gewenste effect had.

FALEN

Antibarbari kwam goed uit de startblokken. Het eerste kwartier had al een 0-3 voorsprong kunnen beteken. Erik van Arendonk had drie scoringsmogelijkheden, maar faalde telkenmale. Charlois kwam tot speldenprikjes en uit een ongelukkig moment kwam de thuisclub toch op achterstand. Mohamed el Bouarfaoui liet zich makkelijk foppen door Robin Ringelenberg en haalde laatstgenoemde onderuit. Scheidsrechter Wagner wees gedecideerd naar de stip. Aanvoerder Roy Kemer klaarde deze klus; 0-1. Door een voortreffelijke redding van keeper Patrick Fortes bleef de ruststand op 0-1, daar hij op slag van rust een inzet van Sebestyn Szari voorkwam. Na de pauze voetbalde Charlois voor wat het waard was, maar kon niet echt gevaarlijk worden. In de 57e minuut was het keerpunt voor Charlois om minimaal gelijk te spelen, maar ‘uit het niks’ werd het 0-2 door Jesse Owie. Een dikke tien minuten later werd het 0-3 door Sebestyn Szari. Van Herwijnen vond het jammer, dat er was verloren, maar prees de inzet: „Meer zat er niet in vandaag. De tegenstander was beter. Wij werken van wedstrijd tot wedstrijd en hopen eervol de competitie te beëindigen”.

sv Charlois-Antibarbari   0-3  (0-1)

26. Roy Kemer 0-1 (strafschop), 57. Jesse Owie 0-2, 73. Sebestyen Szari 0-3.

Charlois: Fortes, Pols, De Miranda, Furtado (59. Wezer), El Ouazizi, El Bouarfaoui (71. (Krind), Douhoucha, Azzaoui, Ekici, Van der Linden, De Miranda (74. Ceder).

Antibarbari: Basoski, Heuts, Leunis, Bruijsten, Van der Eijk, Kemer, Van Arendonk (75. Van Ockenburg), Ringelenberg, Owie, Kiers, Szari (79. Glaser).

Scheidsrechter: L.Wagner.

Bijzonderheden: De goed leidende Wagner had geel op zak voor Van der Linden, Azzaoui en El Bouarfaoui van Charlois. Foto ©Han Steenbeek.

Laat een antwoord achter