Charlois(zo) verliest met grote cijfers van GLZ Delfshaven

0

ROTTERDAM

In de tweede klasse D trad Charlois op het eigen sportpark Charlois aan tegen het op de vierde plaats staande GLZ Delfshaven. Het verschil aan punten bedroeg twintig punten. Ook nu verloor Charlois met maar liefst 1-9 deze Rotterdamse-derby en zag het verschil oplopen naar drieëntwintig en blijft rode lantaarndrager in deze afdeling.

De wedstrijd was amper begonnen of aanvaller Nourdin Boukhari vond het net al; 0-1. Gek genoeg kreeg Charlois hierdoor een opleving en een kwartier lang dwong het GLZ Delfshaven terug naar de eigen zestien meter. Scoringskansen werden echter niet gecreëerd en zoals zo vaak is de voetbalwet dan, dat de tegenstander scoort. Serdar Demirel bepaalde de stand op 0-2. Op slag van rust was het Lorenzo Rimkus, die voor de ruststand van 0-3 zorgde. Na de pauze werd het een ‘walk-over’ voor de gasten. Via Fatmir Osmanoski, Kenan Koseoglu, 2 x Enes Kahriman en 2x Nourdin Boukhari werd er negenmaal gescoord voor de ‘westerlingen’. Ferat Ekici redde de eer voor Charlois bij een 0-6 achterstand. Trainer Rinus Schrijver van Charlois berust in zijn lot: „Dit was een wedstrijd wat nergens op sloeg. Er werd weer naar vermogen gespeeld en ik moet zeggen onze twee A-junioren Denzell Hagenaars en Shaldymar Martina hielden zich kranig en behoorden tot de beteren. Wij zien wel hoe het de komende wedstrijden zich gaat vervolgen”.

sv Charlois-GLZ Delfshaven  1-9  (0-3)

1.Nourdin Boukhari 0-1, 20. Serdar Demirel 0-2, 45. Lorenzo Rimkus 0-3, Fatmir Osmanoski 0-4, 63. Enes Kahriman 0-5, 72. Enes Kahriman 0-6, 80. Ferat Ekici 1-6, 84. Nourdin Boukhari 1-7, 86. Nourdin Boukhari 1-8, 90. Kenan Koseoglu 1-9.

Charlois: Fortes, Hagenaars, Pols, De Miranda, Hoffman, El Ouazizi, Sambo, Kakiailatu,

El Bouarfaoui (46. Douhoucha), Ekici, Martina.

GLZ Delfshaven: Abdal Hafez, Ezzarouali (46. Kahriman), El Bahri, Kolukirik, Pollatil, Birtantie (46. Osmanoski), Demirel, Rimkus (46. Akkoyun), Resi Varela, Boukhari, Koseoglu,

Scheidsrechter: M.J.Voogt.

Bijzonderheden: De goed leidende Voogt had geen kaarten nodig. Foto ©Han Steenbeek.

Laat een antwoord achter