VFC verslaat ook Charlois (zo)

0

VLAARDINGEN

In de tweede klasse D trad Charlois in Vlaardingen aan tegen de plaatselijke VFC. Net zoals de laatste weken kon het team van Rinus Schrijver geen vuist maken en verloor het nu met 5-0.

Het eerste gedeelte van de wedstrijd was Charlois zeker niet de ondergeschikte van de gastheren. Het eerste gevaar van VFC kwam na een dikke twintig minuten. Uit een voorzet van Roy de Graaf miste Justin van Mullem in een kansrijke positie. Charlois deelde speldenprikjes uit, maar wist keeper Simon Kooij niet te verontrusten. In de 34e minuut was het raak voor de thuisclub. In een onoverzichtelijke situatie in het strafschopgebied was het De Graaf met het laatste tikje; 1-0. De score werd vlak voor de rust verdubbeld. Bryn Siegersma schoot in de lange hoek en versloeg Patrick Fortes; 2-0.

Na de pauze dacht Charlois aan een aansluitingstreffer, echter de inzet van Ntumba Kabongo werd van de lijn gehaald. In de 74e minuut werd de stand naar 3-0 getild. Van Mullem was trefzeker. Vlak hiervoor kreeg Kabongo zijn tweede geel en kon dus vertrekken. Met man en macht probeerde Charlois toch de aanval te zoeken, maar via weer van Mullem en Kelvin Betcke werd toch een ruime overwinning behaald op Charlois met 5-0. Charlois is mede door de winstpartijen van Wateringse Veld GONA en OHVV nu zelfs de rode lantarendrager in deze afdeling. Schrijver na afloop: „Wij hebben weer naar vermogen gevoetbald. Heb zelfs de jongens een compliment gegeven voor hun inzet, maar de resultaten van de laatste weken zijn niet navenant de inzet in het veld”.

VFC-sv Charlois  5-0  (2-0)

34. Roy van de Graaf 1-0, 44. Bryn Siegersma 2-0, 74. Justin van Mullem 3-0, 76. Justin van Mullem 4-0, 83. Kelvin Betcke 5-0.

VFC: Kooij, Boersma, Mudde, Betcke, Slot, Nguyen (80. Harent), De Bruin (82. Zandwijk), Van Mullem, Van de Graaf, Siegersma, Gieles.

Charlois: Fortes, Pols, Sahebzadeh (58. Hagenaars), Durmus, De Miranda, Hoffman, Douhoucha, Meurs, El Ouazizi, Ekici, Kabongo.

Scheidsrechter: J.J.Breedijk.

Bijzonderheden: In deze sportieve strijd vond scheidsrechter Breedijk het toch nodig om Pols, Ekici, en Kabongo 2x geel te geven van Charlois. Foto ©Han Steenbeek.

Laat een antwoord achter