SVV (zo) op drempel kampioenschap

0

Op een zonnig Harga heeft SVV zichzelf de juiste dienst bewezen en staat het, mede door de ruime zege van buurman HWD op WIK, op de drempel van het kampioenschap van de zondag 4e klasse B. Het eerste wapenfeit kwam van een zeer nuchtere Dennis Thienpondt die een afgeslagen bal strak met links achter de Haagse doelman schoot. Zodoende werd de rust bereikt na een verder matige eerste helft. Na rust brak SVV door en via twee goals van targetman Dicky Tijdeman was de zege snel veilig gesteld. Supersub Roy van Zon, die als invaller wekelijks het net weet te vinden, schoot de 4-0 tegen de touwen. Veelvuldig kwam de rap opkomende en vandaag jarige Stephan van Waas als rechtsback door en gaf vlijmscherpe voorzetten af maar het slotakkoord was voor de dekselse Wesley Schouten die met een vlammend schot vanaf een meter of 25 de winkelhaak vond.

Madestein haalde niet voltallig het einde en SVV kwam niet meer in gevaar.

In de komende thuiswedstrijd op 9 april tegen streekgenoot Victoria’04 zal SVV bij winst de kampioensschaal omhoog kunnen houden waarna het kampioenschap nog meer glans zal krijgen als de ploeg de status zonder puntverlies vasthoudt tot half en mei en ook nog eens de beker binnen haalt.

Kijk voor de foto’s van deze wedstrijd op VKsportphoto.com

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter