Ook tijdens duels Sparta en Excelsior geen reclame en nieuws op Radio Rijnmond

0

In navolging van het live radioverslag van de wedstrijden van Feyenoord, worden ook de duels van Sparta en Excelsior op Radio Rijnmond voortaan niet onderbroken door reclame en nieuws. Op 93.4FM zullen alle competitie-wedstrijden van onze regionale eredivisieclubs nagenoeg integraal te volgen zijn.

Radio Rijnmond komt hiermee tegemoet aan een sterke wens van het luisterpubliek. Dit betekent dat tijdens een speelhelft van 45 minuten er slechts een enkele keer een korte onderbreking zal plaatsvinden voor het melden van de tussenstanden op de andere velden of voor wat muziek. De grote ‘break’ van reclame-nieuws-reclame zenden we uit in de rust en na afloop van de wedstrijd. Op die manier hoef je niets te missen als je favoriete club speelt.

Mocht het zo zijn dat Sparta en/of Excelsior en/of Feyenoord tegelijkertijd in actie komen, dan zal er 45 minuten per speelhelft onafgebroken worden geschakeld tussen de diverse wedstrijden.

Lees verder op de website van RTV Rijnmond.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter