Nick Slotboom langer bij ASWH

0

De Technische Commissie van ASWH is hard bezig met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2017/18. Wederom kan er positief nieuws worden gemeld omtrent een speler uit de huidige groep, die heeft aangegeven ook komend seizoen op sportpark Schildman te voetballen.

Het betreft middenvelder Nick Slotboom. De TC bereikte overeenstemming met deze echte ASWH’er, die op een uitstapje van één seizoen Leonidas na al zijn hele leven het witte shirt van onze vereniging draagt. De 21-jarige Ambachter keerde in de zomer van 2015 terug naar ASWH en speelde zich vorig seizoen gaandeweg in de basis van het team dat het jaar zo succesvol beëindigde met de winst van de districtsbeker en de promotie naar de derde divisie. Ook dit jaar is Slotboom een vaste waarde op het middenveld. Kort voor de winterstop speelde hij al zijn vijftigste officiële wedstrijd in het eerste elftal van ASWH en gezien zijn leeftijd kunnen er daar nog heel veel bijkomen! Uiteraard is de TC verheugd dat er wederom een speler van de vaste kern voor de club behouden blijft. Bovendien levert Slotboom het bewijs dat het wel degelijk mogelijk is om vanuit de jeugd van ASWH door te stomen naar het vlaggenschip van de vereniging.