Leen’s voetbalweersverwachting: Zacht weekend

0

 

Vandaag was een overwegend bewolkte dag met een maximum temperatuur rond de 9 graden. Normaal voor deze tijd van februari is 6 graden.

Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden, maar er komen ook enkele opklaringen voor. Tijdens opklaringen kan er lokaal nevel of mist ontstaan. Bij weinig wind koelt het af naar 2 graden.

Morgen moeten we rekening houden met vrij veel bewolking, maar hier en daar kan de zon even door de bewolking prikken. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak en komt uit het zuiden. In de middag wordt het maximaal 9 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag is er veel bewolking en op de meeste plaatsen blijft het droog. Bij weinig wind koelt het af naar 3 graden.

Zondag is er veel bewolking en in de ochtend kan er hier en daar wat lichte regen vallen, maar veel stelt de neerslag vrijwel zeker niet voor. In de middag blijft het overwegend droog. De matige wind waait uit het zuidwesten. Het wordt opnieuw 9 graden.

Begin volgend week licht wisselvallig en zacht weer voor de tijd van het jaar, In de middag maxima rond de 10 à 11 graden en het blijft vrijwel droog.

Vanaf woensdag neemt de kans op regen toe. Het blijft te zacht voor de tijd van het jaar.

Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.

Zaterdag: 100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal   (op gras)

Zondag:  100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal    (op gras)

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.