Gilmaro van der Werp langer bij ASWH

0

De Technische Commissie van ASWH is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2017/18. Van een groot deel van de vaste kern is inmiddels bekend dat zij het tenue van onze vereniging blijven dragen. Aan die groep kan wederom iemand worden toegevoegd.

Gilmaro van de Werp bereikte namelijk overeenstemming met de TC over een langer verblijf op sportpark Schildman. De Dordtenaar, die op alle defensieve posities uit de voeten kan, begint dan aan zijn vijfde volledige seizoen bij het eerste elftal. De 23-jarige Van de Werp is al langer actief bij ASWH, want hij speelde ook in de jeugd en in het tweede elftal. Dit seizoen is hij doorgaans de linksback in de formatie waarmee ASWH meedraait in de top van de derde divisie. In het verleden heeft Van de Werp bovendien bewezen ook aanvallend een bijdrage te kunnen leveren, gezien zijn doelpunt tegen Noordwijk in de play-offs en de winnende treffer in de bekerfinale tegen IJsselmeervogels in 2014. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Van de Werp al een ruime honderd duels in ASWH 1. De TC is dan ook verheugd dat hij ook volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie.