Wateringse Veld Gona te sterk voor Charlois (zo)

2

DEN HAAG

In de tweede klasse D trad Charlois in Den Haag aan tegen Wateringse Veld Gona. Na een ruststand van 3-0 werd ook de einduitslag met dezelfde score vermeld op scorebord.

Trainer Rinus Schrijver, die aan het eind van het seizoen stopt bij Charlois en aan de slag gaat bij de nieuwe fusieclub FC IJsselmonde (zo), was weer niet te benijden. Het is moeilijk om elke zondag met hetzelfde elftal te spelen en deze wedstrijd was niet anders. Voor aanvang van de wedstrijd stond Charlois drie punten voor op de thuisclub. Er was dus alles aangelegen om de volle winst te behalen. De eerste twintig minuten ging redelijk. Er werden twee kansjes gecreëerd, maar het vizier om raak te schieten was niet aanwezig. Wateringse Veld Gona was wel bij de les en in de eenentwintigste en vierentwintigste minuut kwamen zij op een comfortabele voorsprong van 2-0 via Chico Salhuteru en de geheel vrijstaande Daryl Semil. Op slag van rust was het Mohammed Dahman, die keeper Patrick Fortes met ‘een zondagschot’ verraste in de kruising; 3-0. Na de pauze kwam Charlois wat beter in haar spel, maar kon niet echt gevaarlijk worden. De thuisclub geloofde het wel en consolideerde de voorsprong en kwam door dit resultaat op gelijke hoogte met Charlois. Schrijver: „Ik kan alleen complimenten uitdelen aan mijn team, die er vandaag heeft gestaan. Zij probeerden het. Alleen het resultaat was negatief”.

Wateringse Veld Gona-sv Charlois   3-0  (3-0)

21. Chico Salhuteru 1-0, Daryl Semil 2-0, 45. Mohammed Dahman 3-0.

Wateringse Veld Gona: Arslan, Narain, Escalona (80. Jongert), Kuskan, Semil, Tellis, Dahman, Salhuteru, Onose (60. Geerman), Valk, Liefden.

Charlois: Fortes, Pols, Sahebzadeh, Meurs, Jangbahadoer (70. Hoffman), Douhoucha, Ekici (46. Wezer), El Ouazizi, Van der Linden, El Hachhouchi, Van Emden.

Scheidsrechter: F.Meeuwenoord.

Bijzonderheden: In deze wedstrijd trok de goed leidende arbiter geen kaarten. Meeuwenoord was de beste man op het veld. Foto ©Han Steenbeek.

2 Comments
  1. Jan Kuch zegt

    Wanneer is de gifbeker leeg voor Charlois zondag?

  2. Jan Kuch zegt

Laat een antwoord achter